A la carte – meny

Menyer beställs senast 3 arbetsdagar i förväg och minsta antal 20 personer samt enhetlig meny.

FÖRRÄTTER

Skaldjurssoppa med toast melba, 109 kr
Rökt lax med pepparrotsgrädde på rostat bröd och sallad, 105 kr
Toast Skagen räkor m dillmajonnäs & finhackad lök, 105 kr
Räkcocktail med Rhode Islanddressing, 108 kr

VARMRÄTTER

Stekt svensk oxfilé med grilltomater, potatisgratäng och mustig örtsky, 325 kr
Schnitzel (Wienerschnitzel) med ärtor, grilltomater, rödvinssky och stekt kulpotatis, 198 kr
Helstekt fläskfilé med kantarellsås och wokade grönsaker samt potatisgratäng med rotfrukter, 218 kr
Gorgonzolafylld, inbakad kycklingfilé med fransk senap sås och grönsaker samt grilltomater, 158 kr
Kalvfilé med grilltomater, wokgrönsaker. Potatis efter önskemål. 398 kr
Stekt laxfilé med Vermouthsås och kokta grönsaker. Potatis efter önskemål. 198:-

DESSERTER

Passionsfruktsparfait med mangosalsa och frukter, 98 kr
Husets ostkaka med hjortronsylt och vispad grädde, 115 kr
Vanilj panacotta med hallonspegel, 85 kr
Husets kladdkaka med vispad grädde,  88 kr