A la carte – meny

Menyer beställs senast 3 arbetsdagar i förväg och minsta antal 20 personer samt enhetlig meny.

FÖRRÄTTER

Skaldjurssoppa med toast melba, 69 kr
Rökt lax med pepparrotsgrädde på rostat bröd och sallad, 75 kr
Toast Skagen räkor m dillmajonnäs & finhackad lök, 65 kr
Räkcocktail med Rhode Islanddressing, 68 kr

VARMRÄTTER

Stekt svensk oxfilé med grilltomater, potatisgratäng och mustig örtsky, 225 kr
Kalvschnitzel (Wienersschnitzel) med ärtor, grilltomater, rödvinssky och stekt kulpotatis, 178 kr
Helstekt fläskfilé med kantarellsås och wokade grönsaker samt potatisbakelse med rotfrukter, 178 kr
Gorgonzolafylld, inbakad kycklingfilé med fransk senap sås och grönsaker samt grilltomater, 148 kr
Kalvfilé med grilltomater, wokgrönsaker. Potatis efter önskemål. 258 kr
Stekt laxfilé med Vermouthsås och kokta grönsaker. Potatis efter önskemål. 158:-

DESSERTER

Passionsfruktsparfait med mangosalsa och frukter, 58 kr
Ostkaka med hjortronsylt och vispad grädde, 65 kr
Vanilj panacotta med hallonspegel, 55 kr
Husets kladdkaka med vispad grädde,  58 kr